Friday, November 9, 2012

Grus & Blandat


Suddig mobilbild is the shit

Inte behöver man en riktig CX när ens fina Surly Pacer lätt plockar in 30 mm dubbdäck (Schwalbe Winter) och den dessutomtar fulfixade skärmar på det! Fatties fits fine liksom :-) Lite trögt rull kanske, men det får man säkert igen i vår!

Nu ska vi bara lösa det här med lysfrågan också, bak är det dubbla gluggar men fram saknas det fortfarande något som lyser upp vägen och inte bara himlen/diket/träden runt omkring.

Strava:

5 comments:

Lennart said...

Nått rån Silva kanske på Fars Dag?
Å jag menar inte en kompass...

NLC said...

Äh, Silva - Schmilva!

Det är något bättre än så på gång, några lysande produkter från B&M har skickats från Düskland och kommer med Posten förhoppningsvis på måndag/tisdag!

NLC said...

Däremot ett SON Delux i (h)julklapp! Funderar på 24 eller 28 hål och vilken fälg som ska väljas till bara, kanske en IRD Cadence - vem vet? :-)

Martin Rutgersson said...

Hej

Varför bygga hjul själv då det är det går att få komplett för 71 Euro?

http://www.roseversand.com/article/atb-front-wheel-28--mavic-a-319--shimano-dh-3n80/aid:581967

Jag tittade också på lampor men förvånades över de kraftiga priserna på bara lampa (till navdynamo). Vilken budgett har du gett dig?

Mvh Martin

NLC said...

Ja, det går att få tag på rätt billiga dynamohjul men när man kör långturer så vill jag gärna ha ett lite lättare hjul än vad man får med DH-3N80-nav & A319-fälg & DT Champion-ekrar - se t.ex Bengt Sanborgs post Belysning för långlopp. Som det ser ut nu kommer jag satsa på silverlösningen ...