Friday, April 18, 2014

Bortblåst


Morgonen bjöd iaf på finväder

Halvdag igår och för att festa till det lite inför lösgodisätarhelgen No 1 och se till att stöka av Stravas Specialize Spring Classics Challenge var planen att avsluta veckan med en långrunda på Caad:en. Började med att rita ut en mysig 15-milare som sen kortades ner till 11 mil när jag kikade på väderprognosen 12 m/s syd/sydväst och ökande...


ÖSLÖV nästa!

Första 5 milen gick som en dans även om det var lite lurigt i sidvinden när det brallade på den där halvmilen nysladdad grusväg. Snabbstopp i Höör för påfyllning av fickorna innan det bar iväg in i motvindshelvetet. Krigade runt genom ett öppet slättlandskap i en riktig skrattfest och tänkte på att det kanske ändå inte hade varit så tokigt att korsfästas istället. Höjdpunkten var att få stå och trampa nerförs backen vid Holmbytorp där man annars normalt sett snabbt rullar upp i 50 km/h.

Men allt har en ände och till slut, när benen var mosade som övermogna bananer, lyckades jag ändå harva mig hem. Nu blir det rast & vila i dagarna 3 innan det är dags att köra igång igen lite lätt och få pigga, fräscha ben till 30-milaren nästa helg. Can't wait!

Strava:

No comments: