Sunday, April 7, 2013

Malmö brevet 200K

Brevetpremiär! Inte bara för mig utan även för CAAD:en som med "fulhjulen", dubbla flaskställ, en liten sadelväska och pump på ramen snabbt förvandlades till ett långfärdslok. Fick denna gång även sällskap av bror min och hans stilrena Canyon vilket var väldigt trevligt. Solen sken och det kändes nästan som vår även om det var lite frostnupet i starten.

Efter Lomma gick vi loss ett gäng på 4 som höll ihop fint runt hela rundan. Det gick både snabbt och fort hela vägen ner till Ystad (förutom en märklig punktering utanför Sjöbo) men sen hade vinden plötsligt vaknat till liv och drog in kall från VSV vilket gjorde resan längs kustvägen mot Trelleborg & Höllviken lite tuffare än vi kanske räknat med. Men efter ett nödstopp på Strandköp i Beddingestrand följt av härlig pepp från tifosis med koskälla så bet vi ihop och tog oss runt hela vägen "him".

300K om två veckor, då förhoppningsvis med lite fler mil i piggare ben.


Vai, vai vai - Foto: Den bäste Sven

Strava:

2 comments:

Unknown said...

Bra jobbat! Själv får jag bara inse att formen inte var där för att följa er, backarna runt vombsjön knäckte mig rätt rejält. Tack för kopplingen mellan "Hurt" och cykling förresten, aldrig tänkt på den innan och nu fick jag nåt att nynna på - hela vägen från Ystad till Höllviken ;)

NLC said...

Ja den lilla versen är rätt bra att ta till när man plågar sig genom motvind +ANNAT :-)