Friday, January 16, 2015

Dubbel inkörning


Natural Born Killers?

Bullitten går nu på Schwalbe Marathon Winter fram & bak, 368 dubbar som rasslar likt en taxarmé på asfalten och är precis inkörda! Tillsammans med vinterdödsvinden har det dock varit rejält segt på pendlingen, så nu blir det byte till "vanliga" Schwalbe Winter bak för aningen mer lättrullat tills/om vintern brakar loss på riktigt.

En annan sak som blivit rejält inkörd den här veckan är min KK (alltså min Kurt Kinetic-trainer, om någon mot förmodan skulle få andra associationer). 55 minuter på tröskeln i onsdags och ett spontant 5 minuterstest idag för att hitta rätt nivå för pinandet framöver. Kan nog bli bra det här.

4 comments:

Lennart said...

Det ser rätt brett ut, va blev de för dimensionser på Bullitt-däcken

NLC said...

42-406 & 50-559 av Marathon Winter, 47-559 för "bara" Winter. Till våren blir det sen byte från Kojak till Big Apple med 55-406 fram och 50-559 bak.

Lennart said...

Nu har jag oxo spikat både frak o bam med m. Winter.
Det är inte mycket till frigång där bak o fram tar det i styrstången vid vänstersväng... men vilket BETT !

NLC said...

Ja, de där Marathon Winter i 50-559 sträckte sig lite och blev typ 52 på bredden. Bytte till ett Winter istället eftersom det ändå verkar som att kantdubbarna bak ryker om man lägger ner för hårt i kurvorna med full last (vilket man tydligen gjort).