Sunday, January 25, 2015

Bullitt räddar dagen!

Försökte åka buss till Malmö med barn & packning i fredags men bussturen var inställd pga maskinfel så blev det istället fullt ös i 17 km med topplastad Bullitt. Gav mersmak även om jag var rätt nöjd med att vi skulle sova över inne i "gamla stan" så att man slapp cykla tillbaka samma dag för benen blev rätt möra av den forceringen.

Inte heller bakdäcket gillade resan särskilt mycket så nu saknas ett tiotal dubbar i ytterkant. Funderar på om man ska låta det vara, beställa nya piggar att peta i eller byta till de något smalare Active Winter. Det är nämligen lite på gnällen att 2-tummarna går in efter att de pumpats upp och sträckt ut sig lite och jag tänker att om bakhjulet av någon anledning råkar slå sig lite är det bra med mer än millimetermarginal mot kedjestagen.

4 comments:

Lennart said...

Nåja, bättre med lite dubb än inga alls...
Här är det blöt isgata som gäller !
smooth operator.

NLC said...

Helt klart! Fast här i Skaune har vi hittills mest haft frost- och isfläckar. Och idag lite snöblandat gegg som frusit på marken tull knaster.

Unknown said...

Bild!

NLC said...

Jo, jag tänkte på det nån stans halvvägs men det var lite för mycket press att inte komma mer försent än nödvändigt så det fick bli utan bilder. Kanske man kan fixa en rekonstruktion senare i vår...