Saturday, September 11, 2010

La Vuelta 2010, del III

Den stora snackisen runt Vueltan har tyvärr inte varit Cavendish 2 spurtsegrar eller om kampen mellan Igor Anton och Vincenzo Nibali om den röda ledartröjan. Istället var det en utekväll av stallkamraterna Andy Schleck och Stuart O'Grady som hamnade i rampljuset. Enligt uppgift ska de gått ut och tagit sig "en drink" efter middagen i söndags (måndagen vilodag) för att sen, enligt andra uppgifter, komma tillbaka till hotellet kl 5 på morgonen i ett fantastiskt onyktert tillstånd (vilket i Andys fall mycket väl kan betyda att han bara tagit "en drink" men glömt att med 68 kg på 186 cm så är man och förblir en räka)

Sedan tidigare har det varit klart att duon tillsammans med äldre brodern Schleck och några till från gamla Team CSC/Saxobank (bl.a. sportdirektören Kim Andersen) kommer att gå till ett nytt cykelstall nästa år, men ändå ett rätt ovärdigt sätt att avsluta samarbetet med det stall där de båda varit en tongivande del sen 2006...

Men Bjarne, du kan ta å hoppa ner från din fina höga häst. Hur ihåligt låter ”There is not much to say. If he [Stuey] wants to lie to people, then he should just do it. But I do not think he should do it to me.”. Har du redan glömt vad som hjälpte dig att "vinna" TdF 1996?

No comments: