Monday, November 25, 2013

På rätt väg

Hur rätt känns det inte att två av de lampor som självaste Jan Heine rekommenderar i blogginlägget Choosing Your Headlight ligger i ett paket hos mitt postombud och bara väntar på att få vräka ur sig lumens i höst & vintermörkret? Det blir en B&M Eyc T till Bullitten, en B&M IQ Cyo Premium T till brevetcykeln och den gamla Cyo:n hamnar på Surlyn (i.o.m. att den både kan gå på dynamo och batteri). Wohaaa!

3 comments:

Daniel L. Ridings said...

Nu vill vi se lamporna ... monterade på cykeln, åtminstone Surlyn och brevetcykeln. Alltid intresserad av olika lösningar.

Daniel

NLC said...

Det kommer! Har bara hunnit få på Eyc:n på Bullitten så långt, men bra drag & mkt jämn ljusbild (bättre än gamla IQ Cyo:n)

NLC said...

Första intrycket av Eyc. Den har mer homogen ljusbild än gamla IQ Cyo, den väntar även med att börja lysa när man rullar så att man slipper det värsta AC-blinket. Styrkan på standlicht & T-dioderna är dock inget att hänga i (h)julgranen, lyser så att man syns inte mer. På IQ Cyon kan man ställa in ljusbilden även när man inte snurrar/är stillastående