Monday, August 5, 2013

RA(a)S 2013

Änt(e)ligen var det dags att återupprepa förrförra årets succéarrangemang - RA(a)S. Hade så gärna velat skriva ett långt och trevligt inlägg om hur larvigt roligt det är att se blandningen i stil och ambition på det 30-tal cyklister som ställde sig på startlinjen, hur episkt vi hade det i värmen och (mot)vinden, hur kul det är att cykla med nya vänner och hur fina vägar det finns där österöver.

Eller att min första vattenflaska var tom redan i Dalby, den andra straxt därefter och att samtidigt som krampen bet tag i benen fick jag även se klungan segla iväg framför mig i Harlösabacken. Hur de "sista" 15 milen för mig blev ett lidande deluxe som sannolikt endast uthärdades tack vare det supertrevliga sällskap som Kristian från Pista Malmö och Thue, Oscar och Benjamin från Fixie-King bjöd på resten av resan.

Men tyvärr verkar det som att den kramp som bet sig fast i benen senare även smittade av sig mot handtrakten och har resulterat i en massiv skrivkramp. Lyckligtvis säger ju en bild mer än tusen ord så istället för lite vanligt ordbajseri bjuder jag på lite blandade bilder istället.


Innan starten - fotograf den bäste Sven


Från rekrundan med Patch veckan innan. Sportgrus FTW!


Skarpa cyklister på samma ställe


Efterfesten på STPLN

Stort tack till alla som var med och hjälpte till och inte minst alla som var med och cyklade!

Strava:


(av någon anledning buggade GPS:en ur efter lunchen och vägrade spela in någonting fastän både tiden och kilometerna rullade...)

4 comments:

Middleman said...

Det där är ju bara för bra egentligen; grusvägar, retro, fixie m.m. Tänker jag nog inte missa nästa gång.

NLC said...

Eller hur :-) Du e så välkommen!

Lennart said...

Note to admin:
Anlita (frivilliga)brandkåren nästa gång, så dom kan ställa ut några tankvagnar på routen...

NLC said...

Ja, det hade nog behövts!